Tävlingsverksamheten består i att vara sammanhållande för serielagen som deltager i de regionala serierna som arrangeras av Tennis Syd.

Övrig tävlingsverksamhet som genomförs under sommarhalvåret är olika klubbtävlingar. Där klubben under sommaren kan erbjuda följande tävlingar:

1:a majblixten- Denna tävling är en uppstart på utomhussäsongen. Vi träffas vid klubbstugan kl. 09.45 den 1maj Ingen föranmälan.Pris till vinnare. Klubben bjuder på fika till spelare och publik.

Mixedturnering som spelas från maj – 7 september i föranmälda lag. Det åligger varje lag att själva boka matcher och banor med motståndaren enligt ett särskilt  spelschema som utdelats. Pris till 1.a och 2:a plats.

Klubbmästerskap 2017

Getinge TK:s medlemmar hälsas välkomna till årets klubbmästerskap 2017. Tävlingen spelas lördagen 12 augusti.

Start kl 08.00 (50+)

Matcherna spelas i tie-break , bästa av 5.

Följande klasser finns att anmäla sig till:

Senior :

Herrsingel , damsingel , 50+ (födda 1967 eller tidigare.)

Herrdubbel , damdubbel , mixeddubbel.

Minst antal deltagare är 4 st / klass för att klassen skall spelas.

Tävlingskommittèn äger rätt att flytta spelare till annan klass vid för få deltagare.

Anmälan skall vara inne senast onsdag 9 Augusti kl 18.00 på klubbstugans anslagstavla. Anmälan kan även göras på SMS eller mejla till tävlingskommittén.

Klubben bjuder på fika.

Regler Klubbmästerskap
Anmälan till klubbmästerskapet skall ha inkommit till tävlingsledningen senast 9 augusti.
Alla matcher spelas i tie-break , bästa av 5.

Om en klass har många anmälda delar tävlingsledningen in spelarna i grupper ( pooler ).
När alla mött varandra i grupperna spelar ettorna mot varandra i final.

Tanken är alltså att det skall bli många matcher men intensiva och korta på ca 20 minuter. På så sätt hoppas vi att nästan alla klubbmedlemmar kommer och deltar och hejar på föräldrar och ungdomar, samt fikar o umgås.

Medaljer tilldelas ettan och tvåan i varje klass som spelas.

JOBEWA-cup Varje år i v.34 genomförs ett spelutbyte mellan Getinge TK, Halmstad TK .Arrangörskapet växlar mellan klubbarna.

2017 spelas JOBEWA  i Halmstad.