Byte av banbokningssystem

Getinge Tennisklubb använder idag ett banbokningssystem som heter BokaTennis som nu har blivit uppköpt.
Detta system upphör att gälla från1 juli 2022 och därför har klubben valt att byta till MATCHi.
Många klubbar i vårt närområde använder MATCHi och vi tror att övergången kommer gå lätt och smidigt
Har ni ett konto i MATCHi-systemet sedan tidigare sp gör det övergången mycket enkel.

Förändringar jämfört med det gamla systemet

• Du sätter inte in pengar på ett konto utan betalning sker direkt via ditt betalkort, Koppling till betalkort görs under kontoinställningar i Matchi.
  • MATCHi tar ut en avgift på 12,50 kr per avbokning

Skapa konto i MATCHi

För dig som inte har ett konto i MATCHi idag och vill kunna boka banor hos oss, så behöver ni skapa ett konto.
Gå in på www.matchi.se och klicka dig vidare till  ”Registrera dig” längst upp till höger på hemsidan.

Har du ett familjemedlemskap med flera familjemedlemmar som bokar banor till olika pris behöver alla som bokar banor varsitt konto – detta för att du ska få rätt pris på din bokning (junior/senior).

Spelkonto med pengar kvar i BokaTennis
Många medlemmar och icke medlemmar har ett konto i BokaTennis med en varierande summa pengar på spelkontot.
Dessa pengar kan överföras och omvandlas till krediter i Matchi systemet.
Vill du få överfört dessa pengar från spelkonto så behöver du göra två saker:
– Skapa ett konto i Matchi.
– Fylla i ett formulär  genom att klicka här >>>Du behöver fylla i varsitt formulär för alla som har ett konto i BokaTennis.

Om klubben inte får in någon information från er via formuläret senast den 31 juli 2022 så kommer hela summan på ditt BokaTennis-konto automatiskt skänkas till klubbens juniorverksamhet.
Det går inte att få återbetalning av spelkontot i pengar.

Tyvärr kommer vi inte kunna föra över dina spelpengar till MATCHi-systemet direkt från start. Det kräver manuell handpåläggning och vi hoppas på förståelse för att det kan komma att ta viss tid innan vi är klara med alla överföringar.
Dina spelpengar kommer synas som krediter (1 kredit = 1 krona) i MATCHi och kan bara användas i Getinge Tennisklubb.

Om du  fyllt i formuläret, men inte har skapat ett MATCHi-konto när överföringen sker, så kommer hela summan skänkas till Juniorverksamheten.

Du behöver inte skapa ett nytt konto i MATCHi för just Getinge Tennisklubb utan har ni ett konto redan så är det det som gäller. Samma Matchi konto kan användas i flera klubbar/anläggningar.

Vi får önska en fortsatt Glad sommar!
Styrelsen i Getinge Tennisklubb